Om DIOM

Om Dansk Institut for Osteopatisk Medicin

Rigtig hjertelig velkommen hos Dansk Institut for Osteopatisk Medicin (DIOM)!

DIOM er forankret i den osteopatiske tradition. Samtidig går uddannelsesinstitutionen nye veje inden for osteopatien og tilfører den nye synsvinkler.
Indholdet af vores undervisning og resultaterne af vores forskningsaktiviteter er med til at fremme terapeuternes potentiale til at helbrede samt optimere deres viden og færdigheder.
OSD er medlem af OsEAN (Osteopathic European Academic Network). Igennem dette og andre samarbejder skabes en løbende erfaringsudveksling samt forbedring af vores ekspertise.

Undervisere

DIOM's undervisere er osteopater med praksiserfaring samt forskere fra hele verden. Deres undervisningsformer, publikationer og forskningsarbejde er løbende med til at videreudvikle osteopatien og garanterer DIOM's høje didaktiske niveau.
Du kan læse mere om vores undervisere her.

Kooperationer

DIOM samarbejder med et stort antal renommerede universiteter og institutioner i både Tyskland og andre lande.
Du kan læse mere her.

Publikationer

Medlemmerne af DIOMs lærerkollegium forfatter jævnligt højt profilerede publikationer. Derved formidler de ikke alene indsigt, viden og erfaringer, men repræsenterer også den kvalitet, det engagement og de synspunkter, som kendetegner DIOM. De publicerede indhold inddrages løbende i undervisningen på DIOM.
Du kan læse mere om vores publikationer her.

Kursusprogram

Dansk Institut for Osteopatisk Medicin aktuelle kursusprogram...

Informationsaften

Er du interesseret i osteopati? Leder du efter en god skole? We holder informationsaften den 2. maj kl. 18, hvor Torsten Liem fortæller om osteopati og svarer på spørgsmål. Alle deltagere har chance for at vinde en bog af Torsten Liem.
Mere om dette emne!